• Imprimeix

Guia de Bones Pràctiques Agràries i de Pràctiques Correctes d'Higiene a les explotacions vitícoles

El cultiu de la vinya és tradicional a la majoria de les comarques de Catalunya i ocupa més de 55.000 hectàrees distribuïdes pels paisatges més diversos de la nostra geografia. Les condicions climàtiques i de sòl de les zones amb explotacions vitícoles aporten característiques pròpies al raïm de cada zona, alhora que afavoreixen la diversitat i la qualitat dels vins de Catalunya.

El desembre del 2017, es va publicar  una nova edició de la guia. Aquesta nova edició sorgeix de la revisió de la primera edició, actualitzant-ne la normativa i el punt de vista agronòmic segons els enfocs i tecnologies d’avui en dia -incloent aspectes tecnològics del cultiu, de bones pràctiques agrícoles i de conservació del medi- i incorporant-hi qüestions de l’àmbit de la higiene i seguretat alimentària. Així mateix, aquesta versió consta d’una llista de control que pretén ser una eina d’ajuda en la implantació dels requisits de les bones pràctiques higièniques en les explotacions.

EditorAgència Catalana de Seguretat Alimentària
Pàgines52
AnyPrimera edició: Febrer 2010; Segona edició: Setembre 2017