• Imprimeix

Guia de pràctiques correctes d'higiene per a la venda d'aliments en mercats no sedentaris i fires

Bona part de les activitats que tenen lloc en mercats no sedentaris i fires es dóna la suma d’una producció primària, una venda directa al consumidor en un àmbit local i una transacció de petites quantitats; tot plegat justifica que, en moltes ocasions, no se’ls facin extensives les normes que s’apliquen a la transformació. Paral·lelament, l’Administració local és qui ha d’establir els requeriments que cal tenir en compte, ja que la regulació de l’activitat de venda d’aliments al consumidor final és una competència municipal; a més, la persona titular de la parada coincideix sovint en mercats de diversos municipis, fet que demostra la necessitat de disposar de pautes similars entre municipis i de tenir-les plasmades en un document de referència.

Aquesta és doncs la finalitat de la present Guia de pràctiques correctes de higiene per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris i fires, les pautes de la qual han estat elaborades amb la participació de molts dels actors que intervenen en aquestes activitats.
 


 

 

EditorAgència Catalana de Seguretat Alimentària
Pàgines69
Any2010