• Imprimeix

Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració de l'oli d'oliva verge

Amb aquesta guia el sector productor d’oli disposa d’una eina de treball que li faciliti la implantació de les mesures d’autocontrol, les quals permeten mantenir un alt nivell de seguretat alimentària, tal com disposa la normativa corresponent.

La Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’ elaboració de l’oli d’oliva verge ha estat elaborada pel el Centre de Recursos per a la Protecció de la Salut i del Medi i el Centre de Desenvolupament de l’Oli , amb la participació de la Federació Catalana d’Olis Comestibles, Associació Catalana d’Almassers i Envasadors d’Oli, Associació d’Oleïcultors del Priorat, Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, DOP Baix Ebre-Montsià, DOP Siurana,DOP Terra Alta , Unió Corporació Alimentària, IRTA, Col·legi d’Enginyers Agrícoles de Tarragona, ASAJA, Unió de Pagesos, Agrolés, JARC i OPOC.

EditorAgència Catalana de Seguretat Alimentària
Pàgines80
Any2012