• Imprimeix

Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions lleteres d'oví i cabrum

El sector productor de llet d’oví i de cabrum a Catalunya representa aproximadament l’1% del total de la producció lletera. La llet d’aquestes explotacions es destina bàsicament a l’elaboració de productes lactis, especialment formatges, alguns dels quals s’obtenen a partir de llet crua. Aquest ús ens ha d’empènyer no només a produir una llet de gran qualitat sinó també, a garantir la protecció de la salut dels consumidors.

El context normatiu actual és relativament complex i, entre d’altres, estableix tota una sèrie de requisits dirigits a assolir un alt nivell de seguretat alimentària. En la Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions lleteres de bestiar oví i cabrum hi trobareu la normativa interpretada, ja que establim unes directrius per facilitar-ne el compliment i alhora per donar les màximes garanties de seguretat alimentària pel que fa a les llets d’oví i de cabrum.


 

 

EditorAgència Catalana de Seguretat Alimentària
Pàgines76
Any2011