InfoACSA
Butlletí de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària
Departament de Salut
Maig 2017 #138
Avaluació de riscs del consum de panga

Segons opinió del Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària, el consum de panga és segur en el marc d’una dieta variada i equilibrada.

Llegiu-ne més

Lluita contra el malbaratament d’aliments

shadow bottom
Segona nevera solidària a Catalunya

S’inaugura la seva segona nevera solidària contra el malbaratament alimentari, oberta 24 hores.

Llegiu-ne més

Publicacions

La cadena alimentària

Infografia. La cadena alimentària és el conjunt de fases o etapes necessàries per a l’obtenció d’aliments des de la seva producció primària fins al consum.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Els hidrocarburs d’olis minerals

Butlletí acsabrief març-abril 2017, número 2.

Llegiu-ne més
shadow bottom
shadow bottom

RASFF

Alerta per a al·lèrgics o intolerants als sulfits

Retirada del mercat de galetes ecològiques per presència de sulfits no declarats en l’etiquetatge.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Recepta

Won-ton al vapor farcit

Recepta per a intolerants al gluten.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Agenda

Imprimeix
ACSA Respon | Baixa | Butlletins anteriors | Avís legal
logo