InfoACSA
Butlletí de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària
Departament de Salut
Juliol 2018 #152
Fals mite: Les persones, en menjar carn d’animals que han pres antibiòtics, hi adquireixen resistència

REALITAT Són els microorganismes els que es fan resistents als antibiòtics, no les persones o els animals.

Llegiu-ne més

Novetats

shadow bottom
Informe sobre residus de plaguicides en els aliments de la Unió Europea de 2016

Com en anys anteriors, aquest informe confirma l'alt nivell de compliment dels aliments comercialitzats a la UE.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Avaluació dels residus de plaguicides en aliments destinats a lactants i nens de curta edat

L’EFSA recomana la revisió d’alguns límits màxims de residus de plaguicides en aliments per a lactants i nens de curta edat.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Consells de seguretat alimentària

Menjar a l’aire lliure amb seguretat

Mantenir la cadena del fred i respectar les normes d’higiene durant la preparació i la conservació del menjar ajuda a garantir la seguretat dels aliments.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Publicacions

L'ús dels fitosanitaris en l'agricultura

Dossier d'informació rellevant per a realitzar una tasca pedagògica.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Listeria monocytogenes

Butlletí acsa brief maig-juny 2018. Actualització.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Receptes

Amanida de llegums

Recepta contra el malbaratament d'aliments.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Verdures arrebossades

Recepta sense fruits secs, llet, ou ni gluten.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Imprimeix
ACSA Respon | Baixa | Butlletins anteriors | Avís legal
logo