InfoACSA
Butlletí de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària
Departament de Salut
Agost 2018 #153
Venda directa de llet crua de vaca

La llet crua sempre s'ha de bullir abans de consumir-la, s'ha de mantenir a 4ºC i s'ha de consumir abans dels 3 dies següents d'ençà de comprar-la.

Llegiu-ne més

Consells de seguretat alimentària

Guarda els aliments a la nevera

Les elevades temperatures i el temps transcorregut entre que es prepara el menjar i es consumeix poden afavorir el creixement microbià i causar una toxiinfecció alimentària.

Llegiu-ne més
shadow bottom
No consumeixis begudes energètiques simultàniament amb alcohol

La cafeïna no és antagonista dels efectes de l’alcohol i emmascara els símptomes de l’embriaguesa.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Si vols congelar aliments, fes-ho amb seguretat

El congelador l’hem de mantenir a −18ºC o menys.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Consells per menjar amb seguretat musclos, petxines, ostres i altres bivalves

Es desaconsella totalment, recol·lectar els teus propis musclos, cloïsses, cargols, pegellides o pellerides...

Llegiu-ne més
shadow bottom
shadow bottom

Receptes

Boles d'arròs i algues

Recepta sense llet, ou i gluten

Llegiu-ne més
shadow bottom
Imprimeix
ACSA Respon | Baixa | Butlletins anteriors | Avís legal
logo