Butlletí Mapa de Perills
Juliol
Agència Catalana de Seguretat Alimentària
Juliol 2017 #31
Els perills físics. Els cossos estranys. Segona part

Actualització de la fitxa del mapa de perills de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (Segona part): Els sistemes de control i els principals casos i alertes alimentàries.

Llegiu-ne més

Actualitat

shadow bottom
El Regne Unit publica dades sobre prevalença de Campylobacter en carn de pollastre cru

S’observa una caiguda de la presència de gairebé el 10% en comparació del 2016. Les xifres d'aquest informe es basen en un total de 1.051 pollastres mostrejats entre gener i març de 2017.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Publicació de la llista d’incidents alimentaris al Regne Unit

La FSA ha recopilat aquestes dades per facilitar als consumidors l'accés a la informació d'incidents, en què es detallen les mesures preses i les empreses i els aliments afectats.

Llegiu-ne més
Activitat de compliment de la legislació alimentària per les administracions locals al Regne Unit

La FSA supervisa el rendiment de l’administració local a través del Sistema de seguiment de l'execució de l’administració local (LAEMS) en què les administracions locals poden registrar les dades generades.

Llegiu-ne més
Publicacions relacionades amb la seguretat alimentària i els aliments a l’Agència de Normes Alimentàries (FSA)

En la pàgina web de l’Agència de Normes Alimentàries (FSA) podreu trobar més de 55 publicacions sobre diferents temes de seguretat alimentària i producció d’aliments.

Llegiu-ne més
shadow bottom
shadow bottom
El consum de carn de porc i fetge de porc cru o poc cuit és la causa més freqüent d'infecció per hepatitis E a la Unió Europea
Llegiu-ne més
Nou informe sobre la resistència als antimicrobians a la UE

Presenta dades sobre el consum i la resistència als antibiòtics i també s’hi reflecteix una millor vigilància a tot Europa.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Relació entre la resistència als antimicrobians i la indústria alimentària i la producció ramadera als Estats Units

Salmonella i Campylobacter es relacionen amb moltes de les resistències als antimicrobians.

Llegiu-ne més
shadow bottom
shadow bottom

Sistema d’alerta ràpida per a aliments i pinsos (RASFF)

shadow bottom
@Salutcat Salutcat Imprimeix
Butlletins anteriors | Alta | Baixa | Contacte

ISSN: 2385-6114

Logo