Butlletí Mapa de Perills
Febrer
Agència Catalana de Seguretat Alimentària
Febrer 2018 #37
Estat microbiològic dels formatges de llet crua de cabra i ovella

Estudi prospectiu de l’ACSA sobre l’estat microbiològic i l’etiquetatge dels formatges.

Llegiu-ne més

Actualitat

Nova actualització del Codi Alimentari als Estats Units

Estableix criteris i un enfocament més pautat per controlar els riscos dels aliments.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Brot de listeriosi a Sud-àfrica d’origen desconegut amb 172 morts

Les agències governamentals han instat repetidament al públic a seguir bones pràctiques d'higiene: rentar-se les mans repetides vegades, rentar bé els aliments i cuinar-los de manera completa.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Un estudi als EEUU evidencia nivells alts de metalls pesants en preparats de proteïna amb pols

El 40 % de les 134 marques provades tenen nivells elevats de plom, mercuri, cadmi i arsènic.

Imatge: Clean Label Project

Llegiu-ne més
shadow bottom
Presència de Pentobarbital en aliments per a mascotes als Estats Units

La FDA anima els minoristes a que contactin amb els consumidors per alertar sobre la retirada del producte.

Llegiu-ne més

Alertes RASFF

Resum RASFF febrer 2018

Els mes de febrer  s’han notificat 86 alertes a través del RASFF. La tipologia de les alertes segueix la mateixa tònica que altres mesos: les originades per microorganismes patògens segueixen essent les més abundants, i és la salmonel·la el microorganisme més aïllat.

Llegiu-ne més
shadow bottom
@Salutcat Salutcat Imprimeix
Butlletins anteriors | Alta | Baixa | Contacte

ISSN: 2385-6114

Logo