Butlletí Mapa de Perills
Agència Catalana de Seguretat Alimentària
Agost 2018 #43

Actualitat

Informe sobre Escherichia coli shigatoxigènic a Escòcia

E. coli O157 és el serogrup STEC més freqüentment detectat i el seu potencial de causar brots s'agreuja per la seva baixa dosi infecciosa.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Investigadors holandesos suggereixen afegir etiquetes d’advertència als productes carnis que es poden consumir crus

Es considera que afegir informació en els envasos alimentaris permetria als consumidors prendre decisions més ben fonamentades.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Salmonella i E. coli, els bacteris responsables d'intoxicació alimentària més coneguts al Regne Unit

Només el 24% dels consumidors enquestats al Regne Unit tenia coneixement de Campylobacter malgrat ser la causa més comuna d'intoxicació alimentària al Regne Unit.

Llegiu-ne més
shadow bottom
La Guardia Civil confisca 45 tones de tonyina congelada a Espanya

Aquesta tonyina s’havia tractat amb diferents substàncies (nitritis) per millorar el seu aspecte amb la intenció de vendre-la com a peix fresc, la qual cosa quadruplicaria el seu valor.

Llegiu-ne més
shadow bottom
@Salutcat Salutcat Imprimeix
Butlletins anteriors | Alta | Baixa | Contacte

ISSN: 2385-6114

Logo