• Imprimeix

Comissió de lluita contra el malbaratament i seguretat alimentària

Objectius

  • Garantir la seguretat alimentària en la gestió de les donacions i el reaprofitament alimentari dins el marc de la lluita contra el malbaratament alimentari. 
  • Disposar d’un foro comú on poder discutir aspectes que generin dubtes al voltant de la seguretat alimentària
  • Consolidar experiències a nivell de territori i harmonitzar actuacions.

Característiques

Tema específic
Durada estable

Organismes convocats

  • Creu Roja
  • Càritas Catalunya
  • Plataforma Aprofitem els Aliments
  • Associació Consumidors província de Barcelona
  • CUS, salut i Consum
  • Federació UNAE Catalunya
  • Fundació Banc dels Aliments
  • Nutrició sense Fronteres
  • Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT)
  • Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)
  • Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB)

Membres de la Comissió

De Fundació Rezero:

  • Marta Beltran

De Banc de recursos. Pont Alimentari

  • Mariona Ortiz

De Creu Roja:

  • Carlota Basols, programes d’alimentació
  • Melanie Cassarino, programes d’alimentació

De Càritas Catalunya:

  • Agustí Adell

De  la plataforma Aprofitem els Aliments:

  • Gaby Susanna, directora

De l’Associació Consumidors província de Barcelona:

  • Matilde Torralba

De CUS, Salut, Consum i Alimentació:

  • Dolors Bascompte

De la Federació UNAE  Catalunya:

  • Anna Burgués

De l’Associació Unió de Consumidors de  Catalunya, UCC

  • Salvador Dominguez

De la Fundació Banc dels Aliments:

  • Teresa Bros, departament Qualitat i Seguretat Alimentària
  • Daniel Borrell
  • Griselda Cloquell

De Nutrició sense Fronteres

  • Jesús Martín 

De l’Agència de Salut pública de Barcelona

  • Samuel Portaña. Director de Seguretat alimentària
  • Conxita Malgrat Bregolat. Servei de Control Alimentari i Programes
  • Lluís Mateos Rusillo. Servei de Control Alimentari i programes

De l’Agència de Salut Pública de Catalunya:

  • Carme Chacón, subdirectora de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut
  • Victòria Castell, cap del servei  de Planificació , Auditoria i avaluació del risc  (ACSA)
  • Raquel Arpa, responsable de Coordinació Interadministrativa (ACSA)
  • Mercè Bieto, subdirectora regional a Camp de Tarragona, Lleida, Alt Pirineu Aran i Terres de l’Ebre
  • Cristina Pérez Carbí, subdirectora regional a  Barcelona i Girona
  • Lluïsa Mas Major, subdirectora regional a Girona
  • Imma Cervós Costansa, subdirectora regional a la Catalunya Central
  • Daniel Giménez, responsable de Gestió del Coneixement
  • Juan Marcos de Miquel, responsable Servei Salut Pública al Vallès Occidental Oest
  • Jesús Tolosa, servei Salut Pública Vallès Occidental Oest

 

Data d'actualització:  02.01.2019