• Imprimeix

Comissió de seguiment de la seguretat de la carn i productes de la carn

Objectius

  • Debatre l’estat de situació del sector boví, oví i cabrum, porcí i equí a Catalunya en matèria de seguretat alimentària i proposar actuacions de millora.
  • Promoure les bones pràctiques de producció de la carn i els seus productes derivats.
  • Analitzar i fer el seguiment del compliment de la legislació en matèria d'higiene i les actuacions de control oficial que s’estan realitzant.
  • Plantejar i fer el seguiment de línies de treball i de col·laboració entre els diferents departaments per tal de millorar els programes de control oficial referents a la seguretat alimentària.
  • Plantejar i fer el seguiment de línies de treball i de col·laboració amb el sector per tal de millorar la informació, la formació i els autocontrols en matèria de seguretat de la carn.

Periodicitat Reunions

Semestral

Calendari 2019

10 de maig

8 de novembre

Les reunions es realitzaran a les 12h. a la seu de l'ACSA.

Característiques

Tema específic
Durada estable

Organismes convocats

  • Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC)
  • Provedella
  • Associació Nacional de Magatzems Frigorífics de Carns i Sales d’Especejament (ANAFRIC-GREMSA)
  • Associació Espanyola de Productors de Boví de la Carn (ASOPROVAC)
  • Associació Catalana de Fabricants de Pinso (ASFAC)
  • Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters
  • Consell de Col·legis Veterinaris
  • Unió de Pagesos (UP)
  • Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC)
  • Associació Agrària de Joves Agricultors - Associació d'empresaris agraris de Lleida (ASAJA-AEALL)
  • Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
  • Associació Catalana de Productors de Porcí (PORCAT)
  • Associació Catalana de Porcí Selecte
  • Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP)
  • Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT)
  • Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)
     
Data d'actualització:  02.03.2017