• Imprimeix

Comissió de seguiment de la seguretat de la llet

Objectius

  • Debatre l’estat de situació del sector lleter a Catalunya i proposar actuacions de millora
  • Promoure les bones pràctiques de producció de la llet i els seus productes derivats
  • Analitzar i fer el seguiment del compliment de la legislació en matèria d'higiene i les actuacions de control oficial que s’estan realitzant.
  • Plantejar i fer el seguiment de línies de treball i de col·laboració entre els diferents departaments per tal de millorar els programes de control oficial referents a aquest tema.
  • Plantejar i fer el seguiment de línies de treball i de col·laboració amb el sector per tal de millorar la informació, la formació i els autocontrols en matèria de seguretat de la llet.

Periodicitat Reunions

Semestral

Calendari 2019

3 de maig 

15 de novembre

Les reunions es realitzaran a les 12h. a la seu de l'ACSA.

Característiques

Tema específic
Durada estable

Organismes convocats

  • Laboratori Interprofessional lleter de Catalunya (ALLIC)
  • Organització de Productors de Llet (OPL)
  • Unió de Pagesos (UP)
  • Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC)
  • Associació Agrària de Joves Agricultors - Associació d'empresaris agraris de Lleida (ASAJA-AEALL)
  • Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
  • Gremi d'Indústries Làcties (GIL)
  • Associació de Criadors Ramaders de Fortmatges Artesans (ACREFA)
  • Associació de Ramaders de cabrum de Catalunya
  • Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP)
  • Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT)
  • Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)