• Imprimeix

Comissió de seguiment de la seguretat del peix i productes de la pesca

Objectius

  • Debatre l’estat de situació del sector de la pesca i dels productes de la pesca a Catalunya en matèria de seguretat alimentària i proposar actuacions de millora
  • Promoure les bones pràctiques de producció en la la pesca i dels productes derivats
  • Analitzar i fer el seguiment del compliment de la legislació en matèria d'higiene i les actuacions de control oficial que s’estan realitzant.
  • Plantejar i fer el seguiment de línies de treball i de col·laboració entre els diferents departaments per millorar els programes de control oficial referents a la seguretat alimentària.
  • Plantejar i fer el seguiment de línies de treball i de col·laboració amb el sector per tal de millorar la informació, la formació i els autocontrols en matèria de seguretat dels productes de la pesca.

Característiques

Tema específic
Durada estable

Periodicitat de les reunions

Semestral

Calendari 2019

8 de març 

27 de setembre

Les reunions es realitzaran a les 11h. a la seu de l'ACSA.

Organismes convocats

  • Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors
  • Gremi de Peixaters de Catalunya
  • Associació Catalana d’Aqüicultura
  • Gremi de Majoristes del Peix
  • Asociación Española de Mayoristas, Importadores, Transformadores y Exportadores de Productos de la Pesca y Acuicultura (CONXEMAR)
  • Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP)
  • Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT)
  • Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB)
  • Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA). Sant Carles de la Ràpita
  • Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)

Perfil dels assistents

Representats de cada entitat

Data d'actualització:  02.01.2019