• Imprimeix

Llista d'experts externs

Esteban Abad Holgado CSIC - Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua

Sonia Almería de la Merced UAB - CReSA (Centre de Recerca en Sanitat Animal)

Silvia Bañares Vilella Abat Oliva CEU

Josep Bayona Termens CSIC - Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua

Albert Bosch Navarro UB - Departament de Microbiologia. Facultat de Biologia

Juanjo Caceres Nevot ANSOAP

Gerardo Caja López UAB - Departament de Ciència Animal i dels Aliments. Facultat de Veterinària

Joaquím Castellà Espuny UAB - Parasitologia, Epidemiologia i Sanitat Animal

Juan Antonio Chávez Domínguez UPC - Departament d'Enginyeria Electrònica

Jorge Diogène Fadini IRTA - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries

Mariano Domingo Alvarez UAB - CReSA (Centre de Recerca en Sanitat Animal)

Josep Lluis Domingo Roig URV - Laboratori de Toxicologia i Salut Mediambiental. Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

Elena Espeitx Bernat ANSOAP - Empresa espacialitzada en anàlisi social

Rosaura Farré Rovira Comitè Científic de l'AESAN (Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición)

Margarita Garriga Turón IRTA - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries

Josep Gasa Gasó UAB- Facultat de Veterinària - Department de Ciència Animal i dels Aliments

Rosina Girones Llop UB - Facultat de Biologia - Departament de Microbiologia

Jesús Gómez Catalán UB

Joan Grimalt Obrador CSIC - Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua

Buenaventura Guamis López UAB - Planta de Tecnologia dels Aliments

Raimon Guitart Bas UAB - Departament de Farmacologia, de Terapèutica i de Toxicologia. Facultat de Veterinària

Juan Francisco Gutiérrez Galindo UAB - Departament de Sanitat Animal i d'Anatomia Animal. Facultat de Veterinària

Susana Guix Arnau UB

Manuela Hernández Herrero UAB - Departament de Ciència Animal i dels Aliments. Facultat de Veterinària

Juan Ramon Hidalgo Moya SESAL (Sociedad Española de Seguridad Alimentaria)

Maria Izquierdo Pulido UB - Departament de Nutrició i Bromatologia. Facultat de Farmàcia

Santiago Lavin González  UAB - Departament de Medicina i Cirurgia Animals. Facultat de Veterinària

Ramon Lleonart Bellfill  Societat Catalana d'Al·lergologia i Immunologia Clínica

Joan M. Llobet Mallafré  UB - Departament de Salut Pública. Facultat de Farmàcia

Abel Mariné Font  UB - Departament de Nutrició i Bromatologia. Facultat de Farmàcia

Pere Masqué Barri UAB - Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals. Departament de Física

Jordi Morató Farreras UPC - Laboratori Microbiologia Sanitària i Mediambiental

Martí Nadal Lomas  Universitat Rovira Virgili

Rosa Maria Pintó Solé UB - Departament de Microbiologia. Facultat de Biologia

Martí Pumarola Batlle UAB - Facultat de Veterinària - Priocat

Gemma Revuelta Universitat Pompeu Fabra

José Juan Rodríguez Jerez UAB - Departament de Ciència Animal i dels Aliments. Facultat de Veterinària

Artur Xavier Roig Sagués UAB - Departament de Ciència Animal i dels Aliments. Facultat de Veterinària

Assumpció Roset Elias Col·legi de Farmacèutics de Barcelona

Jordi Salas-Salvadó URV - Unitat de Nutrició Humana. Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus

Vicente Sanchis Almenar Universitat de Lleida

Robert Savé Montserrat IRTA - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries

Antonio Velarde Calvo IRTA - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries

Enric Vidal Barba CReSA - Centre de Recerca en Sanitat Animal

Carme Vidal Carou UB - Departament de Nutrició i Bromatologia. Facultat de Farmàcia

Robert Xalabarder Coca Químic i farmacèutic. UB. Expert en additius

 

 

 

 

 

Data d'actualització:  23.06.2017