• Imprimeix

Servei de consultes micològiques

Abans de menjar-nos un bolet cal assegurar-se que  és comestible. La majoria d'intoxicacions en l'àmbit familiar es produeixen per confusió de bolets tòxics amb espècies comestibles.

La formació en micologia i la resolució dels nostres dubtes fent consultes a les associacions micològiques són les opcions més segures per saber identificar-los correctament.

Si voleu fer qualsevol consulta sobre bolets, empleneu i envieu el següent formulari. Podeu enviar imatges de bolets que vulguis identificar.

Un cop enviat, rebreu un correu electrònic en què es confirma la recepció de la consulta i, en un termini màxim de 48 hores, personal tècnic de la Societat Catalana de Micologia es posarà en contacte amb vosaltres mitjançant l’adreça electrònica facilitada per respondre la consulta.

 

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Formulari de consultes micològiquesAvís legal
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat anomenat Trameses d'informació i inscripcions del Gencat, la finalitat del qual és gestionar i trametre la informació que el ciutadà ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.