• Imprimeix

Ingredient lacti no declarat a l'etiqueta de licor de crema amb orujo procedent d'Espanya

03/04/2017 12:04
Retirada

L'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN) va tenir coneixement en data 30 de març del 2017, mitjançant el Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI) de la notificació d'alerta traslladada per les autoritats sanitàries de Castella – La Manxa, relativa a la presència d'un ingredient lacti no declarat a l'etiqueta de licor de crema amb orujo procedent d'Espanya.

El producte afectat és licor de crema amb orujo de la marca comercial "La Gaditana", les ampolles són de 1L i el nombre de lot és L 152. El producte va ser fabricat i envasat i etiquetatge en un establiment ubicat a Castella - La Manxa i es va distribuir a establiments de diferents comunitats autònomes entre les que es troben Andalusia, Extremadura, Castella - La Manxa, Castella i Lleó i Madrid.

L’AECOSAN ha informat d'aquests fets a totes les autoritats competents, a través de la Xarxa d'Alerta Alimentària nacional (SCIRI).

Com a mesura de precaució es recomana a aquells consumidors al·lèrgics o intolerants a la llet que poguessin tenir el producte anteriorment esmentat en les seves llars que s'abstinguin de consumir-lo.

Així mateix, s'indica que el consum d'aquests productes no comporta cap risc per a la resta de consumidors.