• Imprimeix

Màster de seguretat alimentària

La preinscripció finalitza el 30 de juny

 

Quan

Data30.06.2017 - 30.06.2017

Afegeix al calendari de Google

Calendari

Preinscripció: Del 3 de març al 30 de juny del 2017

Curs acadèmic: Del 18 de setembre de 2017 al 30 de juny de 2018

El màster oficial de Seguretat Alimentària és interuniversitari. Està coordinat per la Universitat de Barcelona i hi participen la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra. En l'organització i impartició del màster, col·laboren de manera destacada l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària de l'Agencia de Salut Pública de Catalunya i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

La seguretat dels aliments és una exigència legal i l'impacte sobre la població dels problemes que se'n puguin derivar és molt important. Per això, el màster respon a l'interès creixent en la seguretat alimentària de la societat actual i tots els agents que hi participen: consumidors, empreses agroalimentàries i administracions públiques.

És un màster d'especialització en l'àmbit agroalimentari, un sector socioeconòmic d'ampli espectre que s'estén de la granja a la taula i es concreta en la preocupació social dels consumidors, individualment o per mitjà d'associacions, per la nutrició humana i la indústria alimentària. En tots els àmbits de la cadena alimentària la societat està interessada per la qualitat i la seguretat dels aliments que se li ofereixen. El caràcter transversal de la seguretat alimentària fa que el màster sigui complementari a una formació general de qualsevol grau relacionat amb l'alimentació o altres especialitats.

L'objectiu del màster és que els estudiants s'especialitzin en l'àmbit de la seguretat alimentària. Aquesta formació pot servir tant per iniciar-se en la recerca científica (estudis de doctorat) com per contribuir a la gestió de la seguretat alimentària ja sigui en l'àmbit de l'empresa privada agroalimentària o de l'administració pública, sempre en el marc d'un equip multidisciplinari.