• Imprimeix

No malbaratis: Revisa la nevera

  1. Protegeix els aliments crus i els preparats amb embolcalls o dins de recipients tancats perquè durin més temps.
  2. Mantingues la temperatura de la nevera a 5 ºC o menys. A aquesta temperatura els microorganismes hi creixen molt lentament.
  3. Congela qualsevol aliment si no el pots consumir aviat.
  4. No sobrecarreguis la nevera: deixa espais entre recipients per permetre que arribi el fred ràpidament a l’aliment guardat.

Cada aliment al seu lloc

  1. A la porta, desa-hi begudes, melmelades, salses, ous, xocolata....
  2. A la zona més freda, desa-hi carn, peix i marisc; en els prestatges menys freds, desa-hi iogurts, formatge, embotits, aliments cuinats i envasats,
    conserves i semiconserves.
  3. 3 Als calaixos inferiors, fruita i hortalisses.

No malbaratis: Revisa la nevera