• Imprimeix

Conferència sobre la percepció i la realitat dels riscos de seguretat alimentària

 

Quan

Data12.12.2017 - 12.12.2017

Afegeix al calendari de Google

Inscripció

L’assistència és gratuïta per als socis i col·legiats amb inscripció prèvia al web https://avhic.com/, però cal fer la inscripció prèvia.

Després de la conferència s’oferirà un refrigeri de celebració del Nadal.

 

L’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya (AVHIC) organitza una conferència dedicada a la “Percepció i realitat dels riscos de seguretat alimentària: la influencia dels mitjans de comunicació”.

L’objectiu d’aquesta conferència és reflexionar amb els participants sobre temes relacionats amb els aliments i l’alimentació que a causa de la seva difusió en els mitjans de comunicació poden acabar generant pors, sospites o alarmes que no estan sempre justificades i que poden derivar en conductes contraproduents.

La conferència anirà a càrrec de M. Carmen Vidal Carou, catedràtica de Nutrició i Bromatologia, del Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia, del Campus de l’Alimentació, de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona. Amb aquesta nova sessió, l’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya continua amb el cicle de conferències organitzades conjuntament amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona.