• Imprimeix

Control de cossos estranys en aliments

 

Quan

Data28.02.2018 - 28.02.2018

Afegeix al calendari de Google

Inscripcions

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de l’enllaç:
https://goo.gl/forms/lne9VL4e5EiSISYQ2

També us podeu inscriure a través del servei de preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt

Per a més informació, contacteu EA Empordà (Sr. Ferran Ribas): Tel.: 972 630 622 – A/e: fribasn_ext@gencat.cat

 

La presència de cossos estranys en els aliments és un factor significatiu per a la qualitat i seguretat dels
aliments. La gestió d’aquests “perills físics” es fa des d’un enfocament preventiu, amb mesures de control de matèries primeres, instal·lacions i bones pràctiques de treball.

Les tecnologies que possibiliten la detecció de cossos estranys, han esdevingut d’ús generalitzat com a mesures addicionals a la prevenció, fins al punt de ser un requisit d’alguns estàndards de qualitat.

Es tracta de tecnologies molt diverses, basades en la interferència d’un metall amb un camp electromagnètic (detecció de metalls) o l’opacitat dels objectes als raigs X. La tria del millor sistema de detecció dependrà tant del contaminant a detectar com de la matriu alimentària.

Horaris

De 9h a 14h

Més informació

Programa  [PDF, 1 Bytes ]

Organitza

Departament d'Agricultura, Ramadeia, Pesca i Alimentació