• Imprimeix

Defensa alimentària (Food Defense), més enllà de la innocuïtat

Curs formatiu

 

Quan

Data27.06.2018 - 27.06.2018

Afegeix al calendari de Google
Curs Food Defense

Des del Grup Food Defense Soluciones, s’organitza un curs de Defensa alimentària (Food Defense) a Barcelona, el proper dimecres 27 de Juny, en col·laboració amb l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA).  El curs s'impartirà en les instal·lacions de l’ACSA en el carrer Roc Boronat 81- 95 de Barcelona (Edifici Salvany).

En aquest curs s'exposarà com realitzar un Anàlisis de Vulnerabilitats i Riscos de Contaminació Intencionada, aplicant els diferents mètodes existents en l'actualitat. Està dirigit a professionals del sector agroalimentari, i dintre d'aquests i més específicament, als responsables i personal dels Departaments de Qualitat així com als responsables en Prevenció de Riscos Laborals ( PRL).

Si esteu interessats us podeu posar en contacta amb eventos@fooddefense-soluciones.com   

Contingut del curs:

  • Introducció al concepte de Defensa alimentària (Food Defense): Defensa alimentària en la legislació USA, Llei de Modernització de la Seguretat Alimentària  FDA (FSMA), Defensa alimentària en la legislació espanyola i en la legislació europea.
  • Com estructurar un Pla de defensa alimentària: responsable, equip de defensa alimentària, anàlisi de vulnerabilitats, normes i procediments, verificació del Pla, registres i documentació, simulacres, gestió d’alarmes.
  • Mesures de seguretat de defensa alimentària: mesures de seguretat per implantar el Pla, zones i àrees a protegir, seguretat en el perímetre i en l’interior, control d’accessos, sistemes CCTV. Seguretat per a les diferents zones.

Horari i data:

  • De 8:45 a 18h, s’intercalen descansos. 27 de juny de 2018.

Cost del curs:

  • L’import del curs és de 150€ + IVA. El preu inclou material didàctic, diploma, esmorzar i dinar.
  • Places limitades (25)

Aquesta formació es pot finançar a través de la Fundació Tripartita. Per a qualsevol aclariment telèfons: 902 23 26 23 – 91 737 48 84 - 620 659 312, Sr. Javier Fuentes Urtiaga , responsable del curs.