• Imprimeix

III Workshop en indústries alimentàries: els perills alimentaris

 

Quan

Data05.06.2018 - 05.06.2018

Afegeix al calendari de Google

La gestió dels perills alimentaris per part dels operadors ha de basar-se en els principis de l’APPCC. Tanmateix, la
forma de controlar-los varia molt degut a la diversitat de productes, processos i tipus de perills presents.

En aquest tercer “Workshop en indústries alimentàries” comptem amb la participació de tècnics altament qualificats procedents de l’administració pública, de centres de recerca i de l’empresa, que ens presentaran alguns punts clau per a la gestió de determinats perills alimentaris.

Les sessions del matí s’han reservat a temes més generals, com l’avaluació del risc, el control de la desinfecció, o la
detecció de cossos estranys, mentre que les sessions de la tarda es dedicaran a qüestions més específiques com el control de l’acrilamida, els paràsits en els productes de la pesca o la microbiologia predictiva. Els assistents podran escollir a quina sessió assistir a la tarda.