• Imprimeix

8a edició del Premi UB-Ferran Adrià amb Gallina Blanca

Premi de Seguretat Alimentària per al treball "Arsènic i la seva concentració en productes amb arròs"

23/11/2017 09:11

La Universitat de Barcelona, al Campus de l’Alimentació de Torribera, ha convocat la 8a edició del Premi UB-Ferran Adrià amb Gallina Blanca per a treballs de recerca de batxillerat relacionats amb l’alimentació.

S’han atorgat els premis següents:

  • Premi UB-Ferran Adrià amb Gallina Blanca per al millor treball relacionat amb el fet gastronòmic al treball La remolatxa. De la cuina al laboratori. Autores: Maria Casademont Roca, Olga Bautista Cerecero i Marina Monsó Mas de l’institut Angeleta Ferrer i Sensat de Sant Cugat del Vallès.Tutora: Marisa García del Saz.
  • Premi Sent Soví per al millor treball relacionat amb el fet alimentari (nutrició, agricultura o tecnologia alimentària) al treball La llet de vaca: anàlisi i controls de qualitat. Com afecta la mastitis a la llet?. Autor: Abel Benito Guasch de l'institut La Plana de Vic.Tutora: Anna Guasch Aragay.
  • Premi de Seguretat Alimentària per al millor treball relacionat amb la seguretat alimentària al treball Arsènic i la seva concentració en productes amb arròs. Autor: Pau Arcos Calderon de l'institut Serrallarga de Blanes. Tutor: Joan Oliva Pastoret.
  • Premi per a l’Escola, Institut o Centre més Implicat i Proactiu per a per l’Institut Guindàvols de Lleida.