• Imprimeix

Alerta per intolerants o al·lèrgics a la llet

Presència de traces de llet en pastís de fesols vermells amb llavors de meló procedent de la Xina no declarades a l’etiquetatge

06/03/2018 09:03
Alerta pastís fresols

Les Autoritats sanitàries de Suïssa han notificat al Sistema d’alerta ràpida per a aliments i pinsos (RASFF) una alerta relativa a la presència de traces de llet no declarades en l'etiquetatge d'un pastís de fesols vermells amb llavors de meló, elaborat a la Xina i distribuït a la Unió Europea a través d'un operador de Països Baixos.

El producte ha estat distribuït a les comunitats autònomes d'Andalusia i Catalunya. L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària (AECOSAN) ha procedit a informar d'aquests fets a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI). La retirada del mercat i/o etiquetatge corresponent serà supervisada per les autoritats competents.

Les dades del producte alertat són les següents:

  • Nom del producte: RED BEAN CAKE WITH NUTS (270 g) (Pastís de fesols vermells amb llavors de meló).
  • Marca comercial: BEAUTIFUL BUTTERFLY
  • Lot afectat: 19.220.016
  • Data de consum preferent: 30/10/2018

Com a mesura de precaució, es recomana a aquells consumidors intolerants o al·lèrgics a la llet que poguessin tenir el producte anteriorment esmentat en les seves llars que s'abstinguin de consumir-lo.