• Imprimeix

I Congrés de seguretat i control alimentari en parasitologia, probiòtics i al·lèrgies

30/05/2018 13:05

Els dies 19 i 20 d’octubre de 2018 se celebrarà el “I Congrés de seguretat i control alimentari en parasitologia, probiòtics i al·lèrgies“, organitzat pel CRESCA-UPC, al Campus Universitari de Terrassa (Barcelona).

En aquest Congrés s’aprofundirà en el paper clau dels probiòtics, així com el dels paràsits que podem afectar-la. També s’abordaran les al·lèrgies alimentàries que, en els darrers anys, es produeixen en major freqüència.

El comitè organitzador convida a professionals de la salut, biòlegs, veterinaris, experts farmacèutics i tècnics de la industria alimentaria a participar en aquest congrés que es un compendi amb rigor científic de tres temes de total actualitat en la salut.

Pot accedir a tota la informació a través de: http://cresca-upc-events.cat