• Imprimeix

Premi a la millor iniciativa Remenja'mmm

13/02/2018 15:02

Per primer cop, el projecte Remenja’mmm, impulsat per Rezero, Banc de Recursos, Nutrició Sense Fronteres i Grup GSR, convoca un concurs on es premiaran a aquells restaurants que duguin a terme les millors accions per reduir el malbaratament alimentari.

Un terç del total de la producció alimentària mundial acaba llençant-se i per això cal un canvi en consciència de tots els agents que intervenen en el cicle alimentari.

El concurs forma part del projecte “Remenja’mmm”, que promou la reducció del malbaratament alimentari en els restaurants. El premi es concedirà al restaurant amb millor prevenció i  gestió dels aliments.

Fins el dia 31 de març de 2018 es podran presentar com a candidats tots aquells restaurants, hotels o bars de menú que ja estan adherits al projecte "Remenja'mmm", i també qualsevol establiment (de les categories esmentades) que dugui a terme una o més accions per reduir el malbaratament alimentari en el seu dia a dia.

Per poder participar en aquesta convocatòria s'ha de fer una sol·licitud omplint un formulari (dades de l'establiment, del responsable de la inscripció, i la descripció de la bona pràctica que es presenta per optar al premi Remenja'mmm) que es troba a la pàgina web de www.remenjammm.cat.