• Imprimeix

Congela

  1. Els productes congelats tenen les mateixes propietats nutritives que els frescos, però cal protegir- los amb embolcalls o recipients tancats perquè no es facin malbé.
  2. No fiquis un aliment calent al congelador, deixa’l refredar abans!
  3. Mantingues un ordre i no omplis del tot els calaixos: l’aire fred ha de circular per congelar eficaçment.
  4. Els aliments crus es poden tornar a congelar un cop cuinats!

Com?

  1. Congela els aliments pensant en les porcions més adequades a les teves necessitats.
  2. Etiqueta els envasos o embolcalls amb la data de congelació, el contingut i, si cal, el nombre de racions.
  3. Congela el peix sec i sense vísceres, les carns desossades i sense greix visible i bull les verdures uns minuts abans de congelar-les perquè durin més congelades.

EditorAgència Catalana de Seguretat Alimentària
Any2016
Congela

Informació relacionada