• Imprimeix

No malbaratis el peix

Contra el malbaratament alimentari tu hi tens molt a fer

No malbaratis el peix

 

Comprova si encara et queda peix a la nevera o al congelador abans d'anar a comprar.

Neteja el peix fresc, treu-li les tripes i guarda'l a la nevera. Consumeix-lo el mateix dia o a l'endemà o congela'l si l'has de consumir més endavant.

Abans de refrigerar o congelar el peix acabat de cuinar, deixa'l refredar una estona a temperatura ambient, però vigila que no passin més de dues hores per evitar que els microorganismes hi creixin.

 

 

Aprofita el menjar:

  • Amb caps i espines prepara sopes o caldos o fumets per a paelles i fideuàs.
  • Amb peix cuinat prepara guisats de patates, sofregits, arrossos, canelons, lasanya, amanides, croquetes, crestes, brandades o empanades.
  • Amb l’oli d’anxova pots fer una vinagreta.

Destaquem

No malbaratis el peix

Infografia

Data d'actualització:  24.10.2018